Yksi toteutunut unelma

Ikuisia haaveilujani, loppumattomia fiilistelyjäni ja elämänmakuisia seikkailujani pidempään seuranneet tietävät, että olen jo pidemmän aikaa unelmoinut mobiilikodeista ja pakettiautoista. Olen fiilistellyt liikkuvan miniatyyrikodin mahdollistamaa vapautta ja haaveillut sellaisen omistamisesta. Näitä aiheesta jo aiemmin rustailtuja juttuja löytyy täältä blogistani pilvin pimein, joten kannattaa lukaista nekin läpi.

Joskus taisin kirjoittaa, että tähän unelmaan liittyy toinenkin ihminen; ystävä tai joku enemmän kuin ystävä. Enhän minä nyt yksin haluaisi autossa istua vailla määränpäätä. Joskus, kun unelmistaan puhuu tarpeeksi pitkään ja kun kulkee tietoisesti niitä kohti, unelmilla on tapana toteutua – tavalla tai toisella. Joskus tapa on odottamaton ja arvaamaton, joskus unelman toteutuminen vie pidemmän aikaa ja enemmän työtä. Silti, uskon edes jossakin määrin realististen unelmien toteutuvan.

asuntoauto

asuntoauto urbaani viidakkoseikkailijatar

Kuten aiemmassa jutussani kerroin, elämääni jonkin aikaa sitten (ainakin joksikin aikaa) astellut ihminen teki pienen hankinnan ja toteutti unelmansa mobiilikodista. Hän meni ja pisti nimen alle 25 vuotta vanhan asuntoauton papereihin ja osti kyseisen kulkuneuvon itselleen kesäkodiksi. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kahden ihmisen toteutunut unelma toteutui samalla hetkellä. Tämä kaikki tarkoittaa, että kesäkoti on nyt myös minunkin elämässäni.

Koskaan ei voi tietää, kuinka pitkään tilanteet jatkuvat, mutta hetkessä eläjänä paljastan teille nämä tämän hetken uudet tuulet. Elämässäni on asuntoauto ja sen kanssa samassa paketissa elämääni astellut tyyppi, jonka kanssa suunnittelemme jo hurjia seikkailuja tämän asuntoauton kyydissä. Ensimmäisen roadtripin teimme muuten jo viime viikonloppuna, mutta siitä kerron lisää pian.

asuntoauto

asuntoauto

Nyt haluan vain muistuttaa teitä erittäin kliseisesti tästä:

Muistakaa unelmoida niitä imelänkin vaaleanpunaisia unelmianne.

Unelmat voivat toteutua. Niin toteutui ainakin oma unelmani surffirannoille ja luonnonpuistoihin mukaan lähtevästä, neljän pyörän päälle rakennetusta lomakodista.


Mobile homes and dreams coming true

Those of you who have followed my daydreaming and adventures for a longer time already must know about my passion for mobile homes and vans. I have been dreaming of one for a long while already, and now one has entered my life in a very surprising way – actually with a driver and it’s new owner as well. This mobile home will be a part of my adventures in the future (hopefully), and it will make many trips possible.

Freedom and roadtrips are the words for now. I am looking forward to our new adventures, and the first one is already behind us. More about it soon. Now I just want to remind you about the importance of following your dreams. Dreams can come true, and this dream of mine has proven that. Wow – I must say I am so thankful for all this.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate