VR:n vapaamatkustajana Suomessa

Täällä sitä ollaan, matkalla kotimaassa. Tarkemmin sanottuna olen juuri nyt siellä, missä olen ensimmäiset elinvuoteni viettänyt. Olen siis pienessä kunnassa Keski-Suomessa, Muuramessa. Täällä tulee nykyään käytyä liian harvoin, mutta parempi kai sekin kuin ei milloinkaan. Täältä matka jatkuu Jyväskylän kautta Joensuuhun ja sieltä Kolille vaeltamaan. Aikamoista Suomi-seikkailua siis tiedossa!

Minut valittiin yhdeksi VR:n junaverkon ja junailun testaajaksi lukuisien hakemusten joukosta. Sillä taisi olla jotakin tekemistä tämän valinnan kanssa, että olen matkannut enemmän maailmalla kuin kotimaassa.

Olen siis tällä reissulla niin sanottuna vapaamatkustajana. Helsingistä mukaani lähti Lily-kissa ja sisareni Jaana. Lily jää tänne Muurameen hoitoon, me sisarukset lähdemme rinkkoinemme kohti itäistä Suomea heti huomenna aamulla. Siellä ohjelmassa on muun muassa ratsastusta islanninhevosilla ja majoitusta maatilalla. Ruoat kokkailemme aitoon erähenkeen sopivasti trangialla.

Tässä hieman kuvien kautta välitettyä fiilistä tästä aamupäivästä. Nyt lähden tutkiskelemaan, mitä Muuramella on tarjottavanaan. Erillistä reissuraportointiani VR:llle voi seurata heidän sivuillaan, mutta tänne oman blogini puolelle rustaan varmasti ne ikimuistoisimmat tarinat tältä Suomi-retkeltäni.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate