Valloittava Oolanti

Terkut tulevat tällä kertaa Ahvenanmaalta! Täällä olemme me, Oolannin valloittajattaret. Keksimme tuon nimen aivan itse ja sen sanan avulla meidän reissuamme voi seurata kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Matkalla kanssani on tällä kertaa myös blogaajat Laura Let’s go -blogin kaimani Laura sekä Vaimomatskuu-blogin Jella.

Olemme matkassa Visit Ålandin vieraina ja kaikkea kivaa ohjelmaa on tiedossa herkuttelusta sporttailuun. Matka starttasi eilen Helsingistä ja niinkuin edellisessä jutussasi fiilistelen nostalgiamielessä risteilyjä, saavuimme sateisen ja syksyiseen Maarianhaminaan Viking Mariellalla, tuolla lapsuudesta tutulla paatilla.

Tätä reissua suunnitellessa mieleeni ei juolahtanutkaan se, että kesäkuun loppu Suomessa saattaa muistuttaa lokakuuta. Mielikuvissani hengailin bikineissä ja hellehatussa, mutta joku oli vähän eri mieltä tästä asiasta. No, näillä mennään ja me melomme ja pyöräilemään sitten vaikka pilkkihaalareissa.

Nyt me mennään! Otetaan ne pyörät allemme ja lähdemme pyöräilemään Ahvenanmaan punaisia teitä ja tutkimaan, mitä kaikkea tällä kauniilla saariryhmällä on tarjottavanaan. Ehkä tuo sääkin jo vähän näyttää edes vähemmän harmaalta ja sateiselta. Sormet ristiin ja menoksi! Tästä tulee kiva seikkailu, satoi tai paistoi.

*Olin Ahvenanmaalla Visit Ålandin vieraana.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate