Terkkuja Berliinistä, taas kerran!

Terkkuja Berliinistä!

Aika menee taas siivillä, koska viihtyy. En ole koneen ääressä ehtinyt istuskella ja olen viettänyt aikani tehokkaasti puuhastellen ihan kaikkea muuta. Sitähän sen loman olla pitää! Matkan oli tarkoitus startata perjantaina, mutta Euroopassa riehuneiden myrskytuulien takia lentomme Berliiniin oli peruttu. Niinpä! Ensimmäinen kerta, kun lentoni oli peruttu ja minä kuitenkin matkustan aika paljon. No, ei auttanut itku markkinoilla.

Olisin ollut erittäin pettynyt, jos olisin joutunut palaamaan Helsingin yksiööni, mutta tällaisen lennon peruuntumisen takia minulle ja mukanani reissaavalle isälleni tarjottiin huonetta läheisestä hotellista, Vantaalta.

Niin siinä sitten kävi, että vietimme yhden yön Berliinin sijasta hotellissa Vantaalla ja katsoin itsenäisyyspäivän juhlintaa hotellin kuntosalin juoksumatolta käsin. Kävin myös uimassa, saunoin ja otin kaiken ilon irti hotelliyöstä. Samalla kuitenkin toivoin, että aamun lentoa, jolle meidät oli siirretty, ei peruttaisi. Halusin todella paljon vain päästä tänne toiseen kotiini ja täällä siis olen. Jippii!

Muutama päivä Berliinin tutkimista takana ja taas kerran koen, että tämä kaupunki on näyttänyt minulle jotain uutta. Olen löytänyt uusia ravintoloita, kahviloita, graffiteja ja vaikka mitä. Olen kierrellyt joulumarkkinoilla ja juonut Glühweinia. Olen käynyt yöelämässä ja tuttuun tapaani elämänrytmi Berliinissä on ollut ilta-ja yöpainotteista. Jotenkin niissä kuppiloissa tulee vain viihdyttyä aina melkein aamun pikkutunneille asti ja vaikka kuinka haluaisi herätä aamulla jo kukonlaulun aikaan tutkimaan kaupunkia, se ei tule tapahtumaan. Valintoja, valintoja.

Eilen kävin viime viikolla luonani Helsingissä olleen sohvasurffaajan (joka on siis nyt täällä Berliinissä) kanssa tutustumassa erääseen todella vaikuttavaan, mutta jännittävään hylättyyn kohteeseen. Urbaani seikkailua parhaimmillaan! Kaikesta tästä kirjottelen teille lisää heti, kun maltan asettua koneen ääreen hieman pidemmäksi aikaa. Täällä on ihan liikaa virikkeitä ja voi olla, että Berliini-aiheinen juttusarjani alkaa vasta Helsinkiin palattuani. Nyt aamupalan kimppuun ja sitten taas jonnekin seikkailemaan, joten moikka tältä erää!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate