Tempelhof on Berliinin helmi

Berliinin entinen lentokenttäalue, Tempelhof, ei kai voi koskaan kyllästyttää. Kauniit auringonlaskut, pitkät kävelylenkit, karuuden ja kauneuden kohtaaminen sekä maailman sympaattisin siirtolapuutarha. Kaikki se on jokaisen saatavilla, aivan ilmaiseksi.

Nykyään lähes jokaiseen Berliinin reissuuni kuuluu hengailu lentoliikenteeltä hiljentyneiden kiitoratojen keskellä, leppoisaa elämänmenoa seuraillen. Suosikkipaikkani koko valtavalla alueella on yhteisöllinen siirtolapuutarha, jonka aluella oleskelu ei ole kiellettyä – se on suorastaan toivottavaa, luonnollisesti toisen omaisuutta kunnioittaen.

Tempelhof

Tempelhof

Tempelhof

Tempelhof

Tällä kertaa sovin eväsretkideitit yrttien, kukkien ja hauskojen rakennelmien keskelle Langkawin reissulta tutun berliiniläisen kanssa. Eväät kauppahallista ja puitteet rentoutavalle chillailulle olivat kasassa. Turkkilainen ruoka täytti vatsan räjähdyspisteeseen, mutta se ei menoa haitannut.

Lapset leikkivät ympärillä, leijat lentelivät ilmassa, ihmiset pyöräilivät ristiin rastiin ja tunnelma oli mitä mainion. Tempelhof, se on jokaisen Berliinissä oleilevan koettava!

Tsekkaa muuten myös jo aiemmin aiheesta kirjoittamani juttu!

Tempelhof

Tempelhof

Tempelhof

tempelhof

Tempelhof

Tempelhof

tempelhof

tempelhof

tempelhof

_MG_1507

_MG_1503

_MG_1500

_MG_1495

_MG_1499

 

The old airport in Berlin, Tempelhof, is one of my favorite playgrounds in my favorite city. The feeling at the huge grounds is so relaxed and chilled. A must visit for all of you going to Berlin!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate