Täältä Tulen, Berliini!

Varasin viime viikolla lennot Berliiniin, spontaani kun olen. Edellisestä kerrasta on jo vierähtänyt melkein kolme kuukautta ja nyt on taas päästävä suosikkikaupunkiini ja ottaa iisisti.

Inspiroidun kaupungin leppoisasta fiiliksestä ja kuvaan katutaidetta. Juon kahvia ihanissa kahviloissa ja syön piiiiiitkälle iltapäivään asti tarjolla olevia herkkuaamupaloja. Saatan käydä joogatunnilla ja metsäkävelyllä. Tapaan ystäviä ja syön taas vähän lisää. Aion syödä ensimmäisenä päivänä jossakin vietnamilaisessa ravintolassa, niistä tykkään kovasti.

Menen myös Berlin Festival-festareille. Esiintyjäkaarti on aika nimekäs ja odotan tuota tapahtumaa jo innolla. Aion myös istua nettikahviloissa ja tehdä vähän töitä blogini parissa, monta juttua odottaa kirjoitusvuoroaan. Kaiken tämän suunnittelemattoman suunnitelmallisuuteni saatan myös unohtaa ja tehdä jotakin ihan muuta. Saa nahdä, Berliini on fiiliskaupunki ja aion todellakin fiilistellä ja tehdä asioita vain ja ainoastaan fiiliksen mukaan.

On muuten ihana päästä taas kotiin, Berliinin kotiini. Taidan myös viettää aikaa ihan vain oleillen, kotona. Aurinkoista ja lämmintä säätäkin on muuten luvassa, ehkäpä rannalle (tai ainakin rantabaareihin) voisin myös suunnata. Ihanaa, ihanaa, ihanaa!


I just booked myself tickets to Berlin. It’s been three months since the last time, I need to get back there.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate