Suomi – talven ihmemaa

Kiirusta on ollut. Tämän kerran Instagram Travel Thursday-juttunikin kirjoitan nyt vasta perjantaina. Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? Syy kiireelle löytyy parhammillaan käynnissä olevista Matkamessuista ja toinen syy niihin liittyvästä tapahtumasta, Nordic Bloggers Experience:stä.

Jälkimmäisestä kerron tässä vaiheessa sen verran, että Helsinki ja Suomi ovat viimeisen viikon aikana olleet tapahtumapaikkoina noin 40 kansainvälisen matkabloggaajan seikkailuille. Matkabloggaajat ovat päässeet maistamaan Suomen parhaita paloja ja päässeet tutustumaan talviseen maahamme samalla kertoen kokemuksistaan sosiaalisessa mediassa. Mieletöntä, meidän Suomi on todellakin reissaajien maailman kartalla!

Itse sain kunnian olla mukana tässä tempauksessa monin tavoin ja olen tästä hyvin kiitollinen. Tämä viikko on kiireestä huolimatta ollut ikimuistoinen. Viime viikonloppuna suuntasin seitsemän muun matkailualan ihmisen kanssa Ahvenanmaalle. Olin siis osallisena tässä pohjoismaista bloggaajien kokemusta, wau.

Olen tämän viikon aikana tutustunut toinen toistaan upeampaan, kanssani saman intohimon jakavaan, matkabloggaajaan ja ennen kaikkea ihmiseen. Saunoin, uin avannossa (niin!), jaoin kokemuksia ja sain olla mukana kertomassa kotimaastani sekä tutustua itsekin siihen uudella tavalla.

Ahvenanmaasta aion kertoa lisää seuraavissa jutuissa. Tuo minulle aiemmin tuntematon Suomen kolkka teki minuun suuren vaikutuksen ja se ansaitsee monta erillistä postausta. Nyt haluan vain tässä kiireeni keskellä jakaa teille edes pienen palasen kaikesta tästä ihmeellisyydestä, mitä olen kuluneen viikon aikana saanut kokea.

Lumi laskeutui maahan juuri oikealla hetkellä ja maisema muuttui kuin tilauksesta talviseksi, satujen talven ihmemaaksi. Kyllä tämäkin on omalla tavallaan erittäin kaunista, eikö totta?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate