Suloinen sunnuntai Suomenlinnassa

Tänään on helluntai. Minulla ei ole helluntaiheilaa, mutta voin sanoa, että se helluntaiheila olisi päässyt aika kivoihin paikkoihin kanssani. Hän olisi myös kokenut aika suloisia hetkiä ja nähnyt aika kauniita paikkoja. Paljosta jäit siis paitsi, potentiaalinen helluntaiheila.

Helluntaiheilattomuudesta huolimatta päivä oli mitä mainioin. Vaikka väsymys meinasi tänään painaa, en antanut sille valtaa. Kesä on nyt ja siitä kuuluu nauttia. Mikäs olisikaan parempi tapa nauttia kesäsunnuntaista kuin retki Suomenlinnaan? Sinne siis suuntasin ja Suokki oli tälläkin kertaa kaunis, vaikuttava ja tunnelmallinen.

Istuin kallioilla eväiden kanssa, ystäväni seurassa. Kun ystäväni lähti, minä jäin tutkimaan paikkoja hieman tarkemmin. Liityin ensin joutsenperheen seuraan. Kuinka suloisia pieniä palleroita joutsenenpoikaset ovatkaan! Seuraavaksi seuraani liittyi Lenni Lokinpoikanen. Siinä se oli ja ihmetteli. Halusi varmaan poseerata kameralleni.

Ympärilleni kasaantui myös joukko hanhia poikueineen. Hekin tulivat kovin lähelle. Taisivat todeta minut aika vaarattomaksi yksilöksi. Oikeassa olivat.

Vaikka eksoottisuudellaan tämä sunnuntai ei kilpailekaan viime sunnuntain Saharan autiomaalle, kyllä Suomelinnakin on kerrassaan upea. Ei siitä mihinkään pääse!

*Pahoittelut, jutun kuvat ovat kadonneet blogimuuton myötä. Asia on työn alla. Kiitos kärsivällisyydestä!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate