Seikkailijattarien etukortti on täällä!

Miltä kuulostaisi, jos kertoisin kasanneeni kahden kanssaseikkailijattaren kanssa kokoon etukortin, jolla jokainen oman elämänsä seikkailijatar on oikeutettu lukuisiin etuihin sekä kotimaassa että kaukomailla? Sellainen etukortti on nyt totta ja kulkee nimellä Seikkailijattaret-etukortti.

Mistä kaikki alkoi? Nelisen vuotta sitten halusin yhdistää voimia ja aloitin suomalaisten reissunaisten heimon yhteensaattamisen. Syntyi Facebook-ryhmä, rakentui verkkosivusto ja luotiin monta eri sosiaalisen median kanavaa kaiken seikkailijattaruuden ympärille.

Siitä se idea sitten lähti ja Seikkailijattarien oma etukortti on nyt saatavilla aivan kaikille.

Nyt, aktiiviviselle reissunaisten klaanille piti kehitellä jotakin uutta ja hyödyllistä. Tuli korona ja tuli työttömät viikot. Se oli se yksi puhelu, jossa sanoin sillä hetkellä päivänvalon nähneen idean ääneen: “Miksei tehtäisi sellaista etukorttia, jonka alle kokoamme meidän suosittelemia yrityksiä? Meidän Seikkailijattaremme löytävät uusia palveluita etuhinnoin ja pulassa olevat yritykset tulevat löydetyiksi. Kaikki voittavat.”

Siitä se idea sitten lähti ja Seikkailijattarien oma etukortti on nyt saatavilla aivan kaikille. Eduissa on ainakin omasta mielestäni todella upeita etuja: on majapaikkojen alennuksia ja kaupanpäällisiä, on kahvitteluita, sukelluskursseja, verkkokauppakoodeja ja vaikka mitä muuta.

Tämä toimitusjohtaja on todella fiiliksissään ja osittain tämänkin projektin takia blogi oli syvillä kevätunilla. Nyt, herääminen on tapahtunut!

Käykäähän kurkkaamassa etukortti! Jokaisen heinäkuun aikana kortin hankkineen kesken arvotaan myös matkalahjakortti. Korttiin pääsee tutustumaan täällä.

Minkälaisia etuja toivoisitte kortille? Saa toivoa!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate