The Pieces of Nature – rakkaudesta luontoon ja eläimiin

Olen aina ajatellut, että vanhana ja ryppyisenä minusta tulee sellainen puskissa tuntikausia kamera kaulassa lymyilevä luontovalokuvaaja tai Jane Goodallin kaltainen, eläimiä ymmärtävä nainen.

Luontokohtaamiset ovat kultaa. Välillä tuntuu, etten ole viime aikoina korostanut tarpeeksi rakkauttani luontoon, etenkin viidakkoon ja eläimiin. Olen kertonut teille sooloseikkailuistani Borneon viidakossa, kohtaamisesta delfiinilauman kanssa, uinneista kilpikonnien kanssa ja muista luontoelämyksistä. Silti, en varmastikaan ole korostanut tarpeeksi erästä syytä, miksi alunperinkään aloitin tämän blogini.

Vielä kuutisen vuotta sitten tietokoneeni kovalevy oli täynnä jakamattomia aarteita. Minulla oli kuvia apinoista, perhosista, elefanteista, mangusteista ja sadoista erilaisista kukista. Kuvia oli harvinaisistakin lajeista. Maailmassa oli virhe. Kukaan tässä maailmassa ei ollut nähnyt aarteitani ja halusin edes jonkun, jolle jakaa kuva-aarreaittani satoa. Päätin perustaa blogin.

Blogini, kuten minäkin, on muuttanut muotoaan ja olemustaan. Alkuun en näyttänyt omia kasvojani, en kertonut koko nimeäni. Homma pyöri enemmän kuvien ympärillä. Nyt tarina kertoo omasta matkastani käsi kädessä maailmanmatkailun kanssa. Eläimiä ja luontoa näkyy, sulassa sovussa kaiken muun kanssa.

Nyt, Instagramin ollessa koko ajan tärkeämpi kanava myös bloggaajille, jaan elämääni kuvina myös sen puolella. Kun laitan tililleni kuvan itsestäni tai puumajasta, kuva kiinnostaa. Kun pamautan samaiselle tilille kuvan apinasta, se jää vähälle huomiolle. Mutta haluan jakaa kuvia myös apinoista ja muista luontokappaleista! Haluan.

Päähäni pälkähti ajatus: avaan omani rinnalle uuden tilin, jossa jaan minun ottamiani luontokuvia. Niitä, joiden ottamisesta koko homma muutama vuosi sitten lähti liikkeelle ja niitä, joiden takia blogini nimessä on sana viidakko.

Jos luonto ja eläimet liikuttavat myös sinua, liity seuraani myös thepiecesofnature-tilin maailmassa!

Seuraa tiliä täältä!

Ps. Luontoihminen minussa haluaa myös pian matkalle villiin viidakkoon! Tästä lisää pian.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate