Pakettiautofiilistelyä

Pakettiautot, hippibussit, asuntoautot, karavaanit ja ties mitkä. Rakkailla lapsilla voi olla monia nimiä, mutta tällaisista kaikista minä edelleen haaveilen.

Pakettiautofiilistelijä tässä moi. Kyllä, olen parantumaton pakettiautoista unelmoija. Olen kertonut tästä unelmastani teille aiemmin jo useampaankin otteeseen, mutta nyt aihe tuntuu entistä ajankohtaisemmalta. Nostin jopa Barcelonasta ostamani vaaleanpunaisen miniatyyripakettiauton aitiopaikalle kotonani muistuttamaan minua tästä unelmastani ja siitä, että ehkä pian voisi ollla aika ryhtyä tuumasta toimeen tämänkin haaveen suhteen.

Pakettiauto, mobiilikotiNyt on siis erittäin hyvä aika fiilistellä pakettiautoja, erityisesti söpöjä hippipakuja eli Kleinbusseja. Olen nimittäin viimeksi sunnuntaina jutellut Talvipuutarha-aamiaisen äärellä mobiilikodissa asumisesta. Tämän unelman toteutuminen, edes jollakin tasolla, saattaa olla nyt askeleen lähempänä.

Puheissa oli jopa hullu idea kesäasunnosta, jonka voisi parkkeerata milloin minkäkin lammen rannalle ja jonka katolla voisi makoilla auringonlaskun aikaan tai tähtiä katsellen. Hulluja ideoita, mutta toteutettavissa olevia ideoita. Unelmia ei koskaan voi olla liikaa, eihän?

Kleinbus Urbaani viidakkoseikkailijatar

Tähän mennessä pisimmän asuntoautoreissun olen tehnyt Yhdysvalloissa isäntäperheeni kanssa. Ajoimme Minnesotasta ensin Kanadan puolelle, Niagaran putouksille. Sieltä pohjoiseen New Yorkin osavaltioon sukuloimaan, sieltä seuraavaksi suuntana Washington D.C., Philadelphia, Länsi-Virginian maaseudut ja Keski-Lännen läpi takaisin kotiin, Minnesotaan. Se oli hieno reissu se, mutta siitä alkaa olla jo aivan liian kauan aikaa. On aika uuden pakureissun.

pakettiautoHuomasin muuten, että eräs matkabloggaajakollega oli juuri kertonut omassa blogissaan lapsuutensa pakettiautoseikkailusta juuri tuollaisella unelmieni hippipakulla. Kade olen, vähän. Oma reissuni tulee tosin liittymään muuhun kuin lapsuusajan reissailuun, oman reissuni teen aikuisella iällä. Sen teen, olen asian jo päättänyt.

Juttu osa osa kerran kuukaudessa järjestettävää, kansainvälistä Instagram Travel Thursday-tempausta. Ohjeet löytyvät muun muassa täältä.


Dreaming of mobile homes

I am a big fan of roadtrips, and in the past years one of my biggest dreams has been a van.

I would love to have my own mobile home, which I could park where ever I want to. I could wake up next to a lake, near the mountains, or next to the sea. I could watch the stars on the roof of my mobile home. That would be amazing.

Who else dreams of vans?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate