Menossa, menossa ja menossa

Olen ollut jatkuvasti menossa. Marokko, Helsinki, Berliini, Helsinki, Ahvenanmaa, Turku, Helsinki ja niin edelleen. En ole vielä edes purkanut rinkkaani edelliseltä reissulta, koska olen Helsingissä ollessanikin ollut koko ajan vain menossa tai tulossa. Tavallaan olen kyllä jo purkanut rinkkani sisällön, olen heittänyt kamat rinkasta lattialle.

Odotan päivää, että saan siivota kotini ja sen jälkeen istua television ääressä ja syödä ruisleipää ja juoda maitoa. Kyllä, nyt on ollut menoja niin paljon ja kaikesta niiden mahtavuudesta ja ihanuudesta huolimatta tarvitsen nyt yhden tai kaksi päivää ihan vain paikallaan oloa ja tavallista arkea.

Pitkästä aikaa on oikeasti kiva, että juuri nyt ei ole ainuttakaan matkaa varattuna. Samaan aikaan tiedän, että tämä on vain hetken hairahdus ja luultavasti jo parin viikon päästä olen levottomana tsekkailemassa lentoja ihan mihin vain tai ainakin suunnittelemassa jonkun kaukaisen kolkan tutkimusmatkaa.

Noita arkisia päiviä ennen lähden kyllä tas huomenna jonnekin. Taas olen siis menossa. Nyt matkakohteena on Kustavi, jonne suuntaan vain päiväksi muutaman muun matkablogaajan kanssa. Kaikesta menemisen väsymyksestä huolimatta olen kyllä innoissani menossa tuolle reissulle. Siitä tulee varmasti hauska ja seura on loistavaa! Samaan aikaan on kuitenkin mukavaa, että tuo reissu on tähän hetkeen juuri sopivan pituinen ja pärjään ilman sen suurempaa pakkaamista tai suunnittelua. Minä vain menen, taas kerran.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate