Matkablogi Urbaani viidakkoseikkailijatar

Urbaani viidakkoseikkailijatar on matkablogi tai ehkä enemmänkin matkailijan lifestyleblogi. Blogissa seikkaillaan kaupungissa ja luonnossa, lähellä ja kaukana. Matkojen välillä tutkitaan ja fiilistellään kaikkea tämän ihmeellisen elämän viidakossa, oman elämän tasapainoa sekä arjen pieniä iloja ihmetellen.

Matkablogi käsittelee matkailua kotimaassa ja tutkimusmatkoja kaukomailla Saharan aavikolta Borneon sademetsiin ja Islannin karuihin maisemiin. Löytöretkeilyä Berliinissä, kulttuuria Barcelonassa ja herkuttelua Istanbulissa. Unelmointia Intiassa ja melontaa Ahvenanmaalla. Surffausta Ranskassa ja roadtrippailua Espanjassa. Tarinat vievät sinut maailman moneen kolkkaan ja vinkkejä on kertynyt jo 15 vuoden reissailun saatossa reilusti.

MatkablogiMatkablogi | Elämäntapa ja arvot

Matkablogissani käsittelen aitoja asioita, ainutlaatuisia elämyksiä, unohtumattomia kohtaamisia. Hetkessä elämistä ja tulevasta unelmointia. Matkailijan elämäntapaa monesta näkökulmasta, boheemisti ja spontaanisti. Tiedostavaa matkailua, lähimatkailua, sohvasurffausta, bambumökkejä, matkailuautoilua ja joogaa. Tanssia, meditaatiota ja sukelllusta. Retkeilyä, metsäkävelyjä ja eläinten bongailua. Hyvinvointia monella tasolla, arjessa ja lomalla. En näe elämää mustavalkoisesti ja muutokselle sekä kasvulle on aina tilaa. Matkailun kuuluu avartaa ja maailmalle mennään oppimaan uutta joko itsestä tai ympäröivästä maailmasta tai saamaan uusia elämyksiä, joskus vain lomailemaan ja rentoutumaan.

Tutustu matkablogissani muun muassa näihin kohteisiin

Vaihto-oppilasvuosi Yhdysvalloissa. Madrid. Barcelona. Cannes. Monaco. Tukholma. Lontoo. Viro. Italia. Sisilia. Pantelleria. Kaakkois-Aasia. Thaimaa. Malesia.Montenegro. Kroatia. Costa Rica. Ecuador. Galapagossaaret. Islanti. Intia. Andamaanit. Berliini. Bratislava. Wien. Krakova. Puolan vuoristoseudut. Borneo. Indonesia. Bali. Gilin saaret. Sri Lanka. Bali. Lombok. Marokko. Sahara. Essaouira. Marrakech. Malesia. Langkawi. Penang. Malediivit.

Matkablogi | Esimerkkejä yhteistöistä

Palkinnot, maininnat ja media

seikkailijattaret

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssani? Kerro ihmeessä lisää ideastasi. Teen mielelläni yhteistyötä omaa arvomaailmaani mukaillen. Jos uskot, että näkemyksemme maailmasta kohtaavat, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ota yhteyttä: urbaaniviidakkoseikkailijatar@gmail.com

Navigate