Karavaanareiden mekka

En tiedä onko kyse siitä, että ihmismieli kiinnittää huomiota tiettyihin asioihin tietyillä hetkillä vai onko kyse faktasta, että Berliini nyt vain sattuu olemaan kaikenlaisten karavaanareiden, hippipakujen ja asuntoautojen luvattu kaupunki.

Berliinin kaduilla kulkiessani tuntui, että tämän hetken intohimoni kohteita oli jokaisen nurkan takana (ja ei, en vaihtanut puheenaihetta mobiilikodeista esimerkiksi komeisiin miehiin). Monenvärisiä ja monenkokoisia mobiilikoteja näkyi välillä jopa kokonaisen kadun verran.

mobiilikodit

Berliini on kyllä mitä mainioin tukikohta kaikenlaisille karavaaneille. Sijainti on keskellä kaikkea ja mobiilikodin nokan voi suunnata aivan minne tahansa. Suomen sijainti on hieman haasteellinen, mutta ei mahdoton sekään. Toisaalta, onhan kotimaassakin tutkimista.

Kumma juttu muuten; en enää (tai ainakaan tällä hetkellä) kaipaile muiden mobiilikotien perään. Se yksi elämääni tullut tapaus tuntuu tähän hetkeen kaikkein parhaimmalta vaihtoehdolta. Juuri se, jonka käyttöohjeet ovat vielä hieman hakusessa.

mobiilikodit

Tämä kaikki kai pätee myös kyseisen auton kanssa elämääni marssineeseen tyyppiin. Silti, aina saa pitää silmät auki ja aina saa kaukaa ihastella kauniita hippipakuja (no joo, ehkä niitä tyyppejäkin). On niissä Kleinbusseissakin aina oma viehätyksensä – ja se ei hetkessä unohdu.

mobiilikoti

mobiilikoti

mobiilikoti

mobiilikoti


Berlin seems to be the Mecca for all different kinds of mobile homes. There seemed to be cool vans and mobile homes parked all around the city. Still, I am very happy about the one that entered my life a while ago, and that has already taken me on fun adventures.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate