Jotakin uutta joka päivä

Elämä muuttuu helposti kovin rutiininomaiseksi. Niin paljon kuin nautinkin tietyistä rutiineista, ja kai niitä pitää elämässä olla, kaipaan keskimääräistä enemmän vaihtelua elooni. Uudet kujeet pitävät mielen virkeänä ja inspiroivat.

Langkawin reissullani koin yllättävän monta asiaa ensimmäistä kertaa elämässäni. Kuvitella, että minä, joka olen muka tehnyt paljon kaikkea, pystyin tekemään niin monta pientä asiaa vasta ensimmäistä kertaa tällä reissullani. En ollut koskaan kylvänyt riisiä, en ollut koskaan tutkinut hylättyä teetupaa, en ollut koskaan seissyt muutaman metrin päässä kobrasta tai en ollut koskaan syöttänyt rauskua.

Tuntematon pelottaa aina. Koskaan ei tiedä, mitä seuraavan oven takana on ja mitä seuraava hetki tuo tullessaan – se on kai sen kaiken viehätyskin. Toisaalta, uskallus ja muutos voivat tuoda mukanaan jotakin paljon parempaa!

Ehkä sinäkin voisit ottaa vastaan pienen haasteen arkeesi ja eloosi. Tämän haasteen nimi on: Jotain uutta joka päivä (tai edes silloin tällöin).

Tee jo tänään jotakin ensimmäistä kertaa elämässäsi. Se voi olla niinkin pieni asia kuin naapurin mummon tervehtiminen tai päiväkirjan kirjoittaminen. Se voi olla juoksulenkki tai matkan varaus. Se voi olla rakkaudentunnustus tai suihkussa laulaminen. Vain mielikuvitus on rajana, kunhan teet jotakin.

Itse en ollut koskaan aiemmin hypännyt kallioilta vesiputoukseen. Nyt olen. Tässä näytän teille esimerkkiä. Menkää, tehkää, heittäytykää, viitsikää ja uskaltakaa!


 Something new every day

When was the last time you did something for the first time? Can you believe, that I had never jumped from the cliffs to a waterfall – now I have. I encourage everyone of you to try new things in life, to leave the comfort zone. It will for sure make your life a bit more exciting.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate