Hyvää uutta vuotta 2015

Vuoden toisiksi viimeinen päivä on käsillä ja aivan pian pakkaan kimpsuni ja kampsuni kassiin ja vien Lily-kissan hoitoon. Berliiniläinen ystäväni saapui viime yönä Suomeen ja suuntaamme pian nokkamme kohti Kirkkonummea. Laukkuun pakkaan terveellistä ruokaa, sellaista puhdistavaa ja kevyttä. Mukaan tulee myös kirjoja, joogamatto ja mukavia vaatteita.

Olemme vuokranneet itsellemme muutaman mutkan kautta punaisen tuvan pellon laidalla. Tuon kotoisan talon yläkertaan on rakennettu tilat joogaa varten. Rakennamme itsellemme tuonne sellaisen hyvinvoinnin keskuksen. Lepäämme, joogaamme, jumppaamme, meditoimme, luemme kirjoja, puhumme syvällisiä ja retkeilemme ulkona. Luomme siis itse itsellemme niin sanotin hyvinvointiloman tai joogaretriitin. Teemme sen juuri niin kuin itse haluamme.

Aion yrittää elää kurinalaista elämää ja puhdistaa tämän vuoden pölyt hartioiltani, jotta uusi vuosi alkaisi edes symbolisesti puhtaalta pöydältä. Se kai tekee ihan hyvää silloin tällöin, edes vuoden vaihtuessa toiseen? Herään aamulla joogailemaan ja vetäisen kurkustani alas sitruunavettä ja sen sellaista. Katsotaan.

Tietokone jää kotiin ja nettiä en taida käyttää, en ainakaan sosiaalista mediaa. Vetäydyn siis hetkeksi, en Intiaan tai muuhun tällaisista retriiteistä tunnettuun maahan, vaan niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Kirkkonummelle. Retriitti ei maksa maltaita ja voimme räätälöidä sen juuri meille sopivaksi. Tässä siis idea teillekin, pienellä vaivalla voi toteuttaa vaikka mitä!

Kiitos tästä vuodesta! Kiitos kommenteista, kiitos seuraamisesta, kiitos ajasta! Palataan asiaan ensi vuonna uusin ja vanhoin seikkailuin. Kaikkea hyvää teille ja tarttukaa hetkiin! Pussatkaa läheistä, halatkaa kaveria ja luvatkaa itsellenne kokeilla jotakin uutta ensi vuonna!

uusi vuosi


 

The year is coming to an end. I am just about to leave the city, and to head to the countryside. I am creating myself, with a friend from Berlin, a wellness-retreat. It will be all about clean food, yoga, meditation, books and good vibes.

Thank you for the year, see you next year!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate