Hylätty talo Italiassa

Kuka olisi uskonut, että Italiasta löytyy yllättävän paljon kauniita ja hylättyjä taloja? Niin se vain on ja etenkin pienissä kylissä tuntui olevan monia tyhjillään olevia maatiloja ja omakotitaloja. Pakkohan edes jotakin niistä oli päästä vähän tutkimaan.
Tämä kohde löytyi pienestä kylästä, Pohjois-Italiasta. Olin jo hyppäämässä junaan kohti Milanoa, pienen pienellä paikkakunnalla, kun bongasin juna-aseman lähistöltä tämän ränsistyneen helmen ja päätin hypätä vasta seuraavaan junaan. Tuleehan niitä.

Kiersin aidat ja lähdin pienelle tutkimusmatkalle. Pihalla oli punainen auto, jota ei selkeästi oltu hetkeen käytetty. Ruokailuhuoneen hyllyssä oli kaksi kahvikuppia vierekkäin. Pesukone oli ruosteessa ja kattolamput roikkuivat. Lattialla lojui sulkapallomaila. Kirjoituspöytä oli täynnä krääsää. Tiiliseiniä ja vanhaa tapettia.

Mielenkiintoinen kohde, todellakin. Talon parvekkeelle en uskaltautunut, vaikka se näyttikin kaikkein houkuttelevimmalta turkooseine ovineen. Mikäköhän tämän talon tarina oikein on?

Psssst! Jutun kuvat ovat hypänneet matkasta pois blogin muutossa. Asia korjaantuu pian. Pahoittelut!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate