Erilainen matka maailman ympäri

Haaveiletko matkasta maailman ympäri? Tai matkasta yleensäkin? Jos se ei ole realistista, tee siitä mahdollista hieman toisella tavalla.

Tykkään kekseliäistä ihmisistä. Mielikuvituksen käyttö arjessa ja elossa ei ole koskaan huono juttu. Pienellä vaivannäöllä omasta elämästä saa huomattavasti mieleenpainuvampaa ja arki voi tuntua yhdeltä juhlalta.

_MG_1926Kun ei ole mahdollisuutta lähteä reissuun, voi silti suunnitella itselleen maailmanympärimatkan.

Tämä maailmanympärimatka ei ole aivan sellainen, kuin kuvittelit, eikä tämä matka ei vaadi suurta bujettia tai pitkää aikaa. Se vaatii vain viitseliäisyyttä, kekseliäisyyttä ja sopivaa leikkimielisyyttä.

_MG_1955_MG_1954_MG_1933_MG_1953Helsingin Arabianrannassa, Toukolassa ja Kumpulassa tällaisen maailmanympärireissun toteuttaminen onnistuu helposti. Kiertele ja kaartele ja pääset muutamassa minuutissa Pariisista Berliiniin ja Syyriasta Intiaan.

Jotta reissu olisi entistäkin hauskempi, voit ottaa eväitä mukaan. Pariisissa voisi syödä croissantin ja Intiassa Naan-leipää. Berliinissä voisi juoda vaikka Berliner-oluen ja Brysselissä suklaata. Vain mielikuvitus on rajana ja tämän reissun toteuttaminen onnistuu vaikka heti._MG_1950_MG_1948_MG_1941_MG_1929_MG_1939_MG_1924


A different kind of trip around the world

I like people with imagination. Using a little bit of imagination, and putting a bit of effort in everyday life can make life so much more fun.

For example, how about making a tour around the world in your hometown? This can be done for example in a part of the city called Arabia in Helsinki.

There are streets named after India, Berlin, Brussels and so on. You can make the tour even more fun with adding a bit of flavour to it. Bring some snacks and drinks with you. Have a Berliner-beer in Berlin and eat a croissant in Paris. This kind of a worldtour doesn’t need much planning and can be done anytime, when a real trip around the world is not possible.

 

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate