Enää puuttuu vain nimi papereissa

Varasin juuri lennot Berliiniin. Jo oli muuten aikakin, alanhan jo unohtaa suosikkikaupunkini minussa aikaansaaman tunteen. Ehkä samaan unohdukseen liittyy matkani syykin. Siihen ja moneen muuhunkin syyhyn.

En mene Berliiniin vain nautiskelemaan, menen hoitamaan asioita. Noin seitsemän vuotta sitten pistin nimeni berliiniläisiin asuntopapereihin ja nyt menen tekemään saman. Silloin sitouduin, nyt luovun.

Berliinissä sijaitseva asuntoni, jonka oli määrä olla joku päivä jopa kotini, vaihtaa pian omistajaa. Nyt menen ja pistän nimeni lopulliseen sopimukseen. Byrokratian paperisodassa myyntiprosessissa menee hetki jos toinenkin ja asiat hoidetaan nyt saksaksi. Jos kaikki menee kuin rasvattu, tammi-helmikuun vaihteessa haen tavarani omistajaa vaihtavasta asunnosta.

Nyt ollaan jännän äärellä. Saa nähdä, tuleeko tippa linssiin. Onhan tämä suuri päätös, luopua ainoasta omistamastani suuresta asiasta. Samaan aikaan tämä tarkoittaa vapautta, ah.

Tulen juomaan aamukahvini Berliinissä jo reilun viikon päästä. Samoin teen myös jouluaattona, jonka jälkeen suhaan Keski-Suomeen jouluillalliselle. Se on menoa nyt, asunto on myyty!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate