Berlin Festival 2014 ja arvonta

Nautin musiikista, erityisesti elävästä musiikista. Kesään kuuluu oleellisena osana festarit, mutta tänä vuonna festarikesäni Suomessa jäi Ruisrockiin. Tänä vuonna jopa Helsingin Flow-festarit jäivät väliin. Tämä oli tosin puhtaasti oma valintani, jota en kadu; pääsinhän ihanille Viru Folk- festareille.

Berliini on taas kummitellut takaraivossani ja olen lähes päivittäin viimeisten parin viikon aikana vilkuillut lentoja ja kaipaillut suosikkikaupunkiini ja toiseen kotiini. En tiedä, ehkä nyt tämä vilkuilu ja haihattelu voisi muuttaa muotonsa tuumasta toimeksi ja voisin nyt vain klikata sitä “book flights”-kuvaketta.

Yksi minua Berliiniin magneetin lailla vetävä asia juuri tällä hetkellä liittyy musiikkiin. Berliinin versio Flow- festareista on Berlin festival ja tämä tapahtuma voisi olla juuri sopiva piste festarikesäni i:n päälle.

Berlin festival on minulle jo ennestään tuttu tapahtuma. Viettäessäni Berliinissä kuukauden vuonna 2010, kävin parina päivänä fiilistelemässä Tempelhofin lentokentän rosoista tunnelmaa ja kuuntelemassa hyvää musaa. Tuon vuoden vetonauloina olivat Robyn, Fever Ray, Caribou ja Beaches sekä kymmenet muut artistit.

Tänä vuonna uudessa paikassa, Kreuzbergin Arena parkissa, järjestettävään tapahtumaan houkutellaan festarikävijöitä muun muassa Editorsin, Mykki Blancon, Jessie Waren ja Warpaintin voimin.

Psssst! Tuumasta toimeen, minähän ostin jo ne lentoliput Berliiniin eli Berlin festival, here I come!


Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Navigate