Matkablogi Urbaani viidakkoseikkailijatar

Matkablogi urbaani viidakkoseikkailijatar matkavinkit

Urbaani viidakkoseikkailijatar -matkablogissa seikkaillaan kaupungissa ja luonnossa, lähellä ja kaukana. Matkojen välillä tutkitaan ja fiilistellään kaikkea tämän ihmeellisen elämän viidakossa, oman elämän tasapainoa sekä arjen pieniä iloja ihmetellen.

Matkailua kotimaassa ja tutkimusmatkoja kaukomailla Saharan aavikolta Borneon sademetsiin ja Islannin karuihin maisemiin. Löytöretkeilyä Berliinissä, kulttuuria Barcelonassa ja herkuttelua Istanbulissa. Unelmointia Intiassa ja melontaa Ahvenanmaalla. Surffausta Ranskassa ja roadtrippailua Espanjassa.

Matkablogi | Elämäntapa ja arvot

Matkablogissani käsittelen aitoja asioita, ainutlaatuisia elämyksiä, unohtumattomia kohtaamisia. Hetkessä elämistä ja tulevasta unelmointia. Matkailijan elämäntapaa monesta näkökulmasta, boheemisti ja spontaanisti. Tiedostavaa matkailua, lähimatkailua, sohvasurffausta, bambumökkejä, matkailuautoilua ja joogaa. Tanssia, meditaatiota ja sukelllusta. Retkeilyä, metsäkävelyjä ja eläinten bongailua. Hyvinvointia monella tasolla, arjessa ja lomalla.

Tutustu muun muassa näihin kohteisiin matkablogisssani

Vaihto-oppilasvuosi Yhdysvalloissa. Madrid. Barcelona. Cannes. Monaco. Tukholma. Lontoo. Viro. Italia. Sisilia. Pantelleria. Kaakkois-Aasia. Thaimaa. Malesia.Montenegro. Kroatia. Costa Rica. Ecuador. Galapagossaaret. Islanti. Intia. Andamaanit. Berliini. Bratislava. Wien. Krakova. Puolan vuoristoseudut. Borneo. Indonesia. Bali. Gilin saaret. Sri Lanka. Bali. Lombok. Marokko. Sahara. Essaouira. Marrakech. Malesia. Langkawi. Penang. Malediivit.

Navigate